Reth nesh

E PROJEKTUAR DERI NË DETAJIN E FUNDIT, DUKE JU OFRUAR KUALITET, CILËSI DHE AMBIENT TË VEÇANT PËR ÇDO NEVOJË TUAJËN, KUR JU DUHET HAPSIRË MË E MADHE, JU E KENI ÇELËSIN.
OBORR DHE GJELBËRIM
PËR MË SHUMË HAPSIRË, QË FËMIJËT DHE KOHA E LIRË TË KALOHET NË OBORRIN E BANESËS, NE KEMI MENDUAR DHE NUK JEMI KURSYER, 52% ËSHTË PROJEKTUAR OBORR DHE GJELBËRIM, NDËRSA 48% ËSHTË SHFRYTËZUAR PËR NDËRTIM.
METËR KATROR
Vende parkimi
APARTMANE
KATËSHE + PH

APARTMENTET

Orari i punës
e hënë

08:00 - 17:00

e martë

08:00 - 17:00

e mërkurë

08:00 - 17:00

e enjte

08:00 - 17:00

e premte

08:00 - 17:00

e shtunë

08:00 - 17:00

e diel

Mbyllur

Caktoni një vizitë

    Brendet që punojnë

    Crafted with ❤ by HOSTBAL.COM